Sesongstart på snø i Falun

Da kan vi endelig si at sesongen er igang! I den anledning skal vi også legge ut første oppdatering fra oss i Trønderhopp!

Vi har kommet oss på snø og denne helgen var vi i Falun. Forholdene var bra på fredagens trening og lørdagens renn. Natt til søndag kom det mye regn som bakken ikke tålte. Det var gjennomslag i unnarennet og for dårlige forhold for hopping så det ble avlyst etter rennledelsen hadde jurymøte.

Kort oppsumert er det utfordrende å dra på renn uten å ha startet sesongen før, noen har større utfordring enn andre med det. Vi er fornøyd med resultatet på lørdagen men ønsket at vi skulle ha flere som var i toppen av eliteklassen.

Peder Isaksen Fossum vant i C-klassen og Leonard Taubert kom på 2.plass. Det lover godt for utviklingen og vi håper de fortsetter den.

Børge Hansen Utby fikk 2.plass i B-klassen og Bjørnar Kvaal på 3.plass. Spennende å se hva disse kan få til utover vinteren.

Bendik Jakobsen Heggli tok en seier i A-klassen, bra jobba i en klasse med mange gode hoppere.

Matias Braathen ble vår beste i Elite-klassen med 8.plass, ikke langt unna å henge med de helt i toppen.

Karoline Andrea Røstad ble beste kvinne av oss på lørdagens renn med 4.plass. På søndag ble det en omgang på jentene, og Pernille Kvernmo ble beste på en 6.plass. De hadde renn sammen med kombinertjentene denne helga. Også gledelig å se Eirin Kvandal tilbake i bakken etter et langt skadefravær.

Vi har mange utøvere som ikke helt fikk uttelling denne helga og det er kjedelig når søndagens renn blir avlyst, men vi pakker sammen og setter oss i bussene og tenker heller på hva som venter lenger fram i sesongen. Det er en del av sporten å ta hensyn til vær og de forholdene som er i bakken.

Nå får vi en liten periode med trening før NC Huka står for tur 30.nov-1.des.

Granåsen er klar og vi gleder oss til å sette igang med hopping der.

Alle utøvere og trenere ønsker å takke sponsorer som er med på å gjøre dette mulig for oss. Takk!