En ny helg er over!

Vi takker for en fin helg i Høydalsmo med et supert arrangement.

For vår del var det en litt mindre gjeng som som reiste nedover. Vi hadde forhåpninger om å hevde oss i toppen av alle klasser.

Kort oppsummert dag for dag:

Lørdag:

Joakim Aune banket til med en solid andreplass foran lagkompis Matias Braathen på tredje. Svært oppløftende resultatmessig, ikke minst solid formkurve for Braathen. Videre viser også resten av elitelaget at de biter godt fra seg, også på dager der det ikke treffer hundre prosent. Helt i tråd med målet om hele tiden å heve både topp- og bunnivå.

I NC A vant en strålende fornøyd Espen Jacobsen, etter å ha hoppet lengst i begge omganger. Kan virke som om Espen har knekt den berømte koden etter hard jobbing av både utøver og trenere. Her fikk vi også oppleve god hopping av utsendt utøver fra Granåsen Skiteam, Iver Olaussen med en sterk andreplass.

Børge Utby vant NC B, også han selvfølgelig fornøyd.

Jesper Ingebrigtsvoll ville også være med på leken, og banket til med andreplass i NC C, og med det viser Trønderhopp styrke i alle klasser denne lørdagen.

Søndag:

I eliteklassen søndag fortsatte Joakim Aune den gode trenden med andreplass også denne dagen. Ellers litt på det jevne hos resten av eliteguttene, men også her kan vi se at til tross for middels hopping henger godt med.

Iver Olaussen ledet an med andreplass i NC A søndag, med Jacobsen på tredje og Simen Vikan på fjerde. Godt gjennomført konkurranse på alle tre.

I NC B fløy Børge Utby ned til en tredjeplass.

Jesper Ingebrigtsvoll banket til med seier etter flotte svev på henholdsvis 97,5 meter og 94,5 meter, noe som alle som kjenner hoppbakken i Huka vet at er litt lenger enn langt.

Nedenfor finner der link til offisiell resultatliste for begge dager. Vi gleder oss til fortsettelsen i Midtstua om knappe to uker.

Resultater Lørdag

Resultater Søndag